عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد جولیانی در تصادف رانندگی زخمی شد ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد زلزله ۶.۲ ریشتری جنوب شرق افغانستان را لرزاند اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد

کشف سند حمایت تسلیحاتی اسرائیل از داعش در غوطه شرقی

منابع سوری از کشف مقادیر زیادی سلاح و مهمات از جمله تیربارهای اسرائیلی و غربی از مناطق پاکسازی‌شده از لوث تروریست‌های تکفیری در غوطه شرقی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 31
کد خبر: ۳۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع سوری به خبرنگار خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفت طرف‌های ذی‌ربط در جریان عملیات جست‌وجوی مناطقی که ارتش سوریه در منطقه غوطه شرقی در حومه دمشق از لوث تروریست‌ها پاکسازی کرده است، انباری را کشف کردند که حاوی سلاح و مهمات از جمله تیربارهای ساخت اسرائیل و آرپی‌چی، انواع قناصه و سکوهای پرتاب موشک و مقادیر زیادی مهمات است.

این منبع افزود عملیات پاکسازی مناطق آزادشده از اشغال تروریسم، همچنان ادامه دارد تا آنچه گروه‌های تروریستی از خود به‌جا گذاشته و برای زندگی و جان غیرنظامیان خطرناک است، کشف و خنثی شود.

 

دفع حملات تروریست‌ها در حومه حماه و ادلب

نیروهای ارتش مواضع و تحرکات گروه‌های تروریستی را در پاسخ به تجاوزات آنها به مواضع نظامی متمرکز در اطراف شهرک‌های حومه شمالی حماه و ادلب برای حمایت این شهرک‌ها، هدف ضربات محکم خود قرار دادند.

خبرنگار سانا در حماه اعلام کرد یکی از یگان‌های ارتش مستقر در اطراف شهر محرده، با رصد کردن تحرکات گروه‌های تروریستی از محور شهرک تل‌الصخر به‌سمت یکی از مواضع نظامی ارتش در این منطقه، با سلاح سنگین آنها را هدف قرار دادند. بر اساس این گزارش، آتش سنگین ارتش، نفوذ تروریست‌ها را با شکست روبه‌رو کرد و آنها را پس از کشته و یا زخمی شدن شمار زیادی از آنها، مجبور به فرار کرد.

در حومه جنوبی ادلب هم یگان‌های ارتش سوریه، با توپخانه، مخفیگاه‌ها و تجمعات تروریست‌ها را در محور التمانعه درهم کوبیدند که خسارت‌ها و تلفاتی به تروریست‌ها وارد شد.

روز گذشته نیز یگان‌های ارتش سوریه، حملات گروه‌های تروریستی به‌سمت مناطق امن و مواضع ارتش را دفع کردند. تروریست‌ها بارها توافق منطقه کاهش تنش در ادلب را نقض می‌کنند که ارتش سوریه به مقابله با این تحرکات می‌پردازد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار